Manege & Pensionstal - De Mallejan in Achterveld

Experience-day | 27 september 2020 10.00-17.00 uur

Alles volgens de regels van het RIVM, hoe ongezellig ook, maar kom zoveel mogelijk alleen, de kantine is niet geopend, want daar kunnen we de 1,5m niet garanderen. Iedereen mag op afstand, langs de kant/lijn staan. Geef elkaar de ruimte. Voor u eigen gezondheid, ligt er een intekenlijst (registratie) op de tafel bij de toiletten, vermeld dag en tijdstip van aanwezigheid. 

Op 27 september ben je van harte welkom bij de Experience-day op onze manege. Deze dag staat volledig in het teken van de verschillende disciplines die de paardensport rijk is. Er worden tal van lessen gegeven waar je voor een klein bedrag aan mee kunt doen. Dit kan op een eigen paard of pony of op een manegepaard. 

De Experience-day is een leuke dag voor alle ruiters, maar ook als je niet rijdt is het een super gezellige en leuke dag om bij te zijn.
Vanwege Corona is een men- of mountedgamesles niet mogelijk!

De volgende lessen worden gegeven:

Let op! Er is voor alle lessen een maximaal aantal deelnemers. Als het maximaal aantal deelnemers is bereikt, zetten we jou op de reservelijst. Hier krijg je van ons via mail bericht over. 

Geef je op via het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot dinsdag 22 september
Vanaf donderdag 24 september is de startlijst op de website in te zien.